Murron tytöille voitto TUTO:sta kauden avauksessa!
Tytöt 10Julkaistu: 11.05.2024 17.48

Murron T14 joukkue aloitti kauden piirisarjan tänään Turussa vierasottelulla TUTO:a vastaan. Kauden avausta oli odoteltu jo pitkään. Ulkona oli kaunis kevätsää, mutta Turun kaupungin kenttätilanteesta johtuen ottelu pelattiin Impivaaran jalkapallohallissa.

Itse ottelussa Murron tytöt olivat selkeästi niskan päällä ja peli oli 8 minuutin jälkeen Murron johdossa 3-0 Vilskun,Einen ja Eimin maaleilla. Tämän jälkeen peli muuttui hieman seisoskeluksi. TUTO kavensi jakson lopussa tilanteeksi 3-1.

Toisella jaksolla Murto teki vielä kolme maalia Aliisan viimeistellessä kerran ja Eimi kahdesti.

Ottelussa tyttöjen hyökkäyspään peli ja syöttökuviot olivat todella oivaltavia mutta omassa päässä pitää jatkossa olla hieman tarkempi. Vilsku ja Silvia pelasivat maalissa ottelun puoliksi ja ilman heidän hyviä otteitaan olisi TUTO voinut saada muutaman maalin lisääkin murron maaliin.

Pelit jatkuvat su 19.5. Klo 1500 Kotipelillä Porin karhuveikkoja vastaan sekä ma 20.5. Vieraspelillä Paraisilla PIF vastaan.