Koululaisten liikuntaviikot ja harrasteryhmät kesällä -22
SeuraJulkaistu: 19.05.2022 12.26

Koululaisten liikuntaviikot ja harrasteryhmät kesällä -22

Marttilan Murto järjestää alakouluikäisille liikunnallista kesätoimintaa Marttilassa. Tässä tiedot kesän liikuntaviikoista ja harrasteryhmistä sekä ilmoittautumislomakkeet niihin.

Sporttiviikko

Sporttiviikko 2014 syntyneille ja vanhemmille Marttilan liikuntapaikoilla ma 6.6.- to 9.6. klo 13–15.30. Mukaan liikunnalliset vaatteet, juomapullo ja omat eväät.

Ohjelma: ma lacrosse, ti pesäpallo, ke rugby ja to parkour. Jokaisessa päivässä on mukana pääohjaajana lajinsa huippuosaaja ja kokenut harrastaja.

Viikon hinta 20 €. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tarkemmat tiedot sporttiviikosta sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Linkki ilmoittautumislomakkeelle: TÄSTÄ


Marttilan Futiskoulu

Futiskoulu alakouluikäisille Marttilan jalkapallonurmella ma 13.6.- pe 17.6. klo 10–12.

Mukaan liikunnalliset vaatteet ja juomapullo. Opetellaan yhdessä jalkapallon perustaitoja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajina seuratyöntekijä Teemu Keronen ja kesäohjaaja Siiri Riitamaa.

Viikon hinta 10 € Ilmoittautuminen 9.6. mennessä

Linkki ilmoittautumislomakkeelle: TÄSTÄ


Koululaisten harrasteryhmät

Marttilan Murto järjestää matalan kynnyksen harrasteryhmiä alakouluikäisille. Ryhmät ovat ei-kilpailullista toimintaa ja mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet.

Alakoululaisten liikuntaryhmät torstaisin:

- Frisbeegolf klo 17.30–19 Marttilan frisbeegolfradalla

- Höntsäfutis klo 19–20 jalkapallonurmella

Ryhmät kokoontuvat ensimmäisen kerran to 9.6. ja päättyvät 25.8. Taukoa on viikot 27 ja 28. Ryhmät ovat maksuttomia. Ilmoittautuminen 5.6. mennessä. Ohjaajana toimii seuratyöntekijä Teemu Keronen.

Linkki ilmoittautumislomakkeelle: TÄSTÄ