Ilmoittautuminen seikkailupäivään

Seikkailupäivä 1–6-luokkalaisille su 3.10.2021

Marttilan Murto järjestää alakoululaisille seikkailupäivän su 3.10. klo 13.00-16.00 Silver Riverin toimipisteellä Marttilassa (osoite: Heinojantie 69, 21480 Prunkila). Seikkailupäivä pitää sisällään 8-10 elämyksellistä lajia, kuten puhallusputkiammunta, köydellä eteneminen, kicbikeviesti ja tarkkuusammunta värikuulakivääreillä. Seikkailupäivästä kannattaa ottaa siis kaikki ilo irti, sillä seikkailupäivän lajeja monet pääsevät kokemaan vain kerran elämässään.

Seikkailupäivä järjestetään turvallisessa ympäristössä metsän siimeksessä ja Silver Riverin laadukkaassa ohjauksessa. Seikkailupäivä maksaa ainoastaan 10€/lapsi, sillä Murto maksaa puolet seikkailupäivän kustannuksista. Normaalisti vastaava seikkailupäivä maksaisi noin 20€ osallistujalta. Seikkailupäivän maksu laskutetaan myöhemmin kaikkien osallistuneiden kesken jopoxin kautta.

Murto ei järjestä erikseen kuljetuksia Silver Riverin toimipisteelle, joten jokaisen tulee huolehtia lapsensa kuljetuksesta seikkailupäivään. Esimerkiksi kimppakyytejä kannattaa suosia. Seikkailupäivä kestää n. 2,5-3h, joten lapselle on hyvä varata omat eväät ja juomapullo mukaan. Lokakuussa on ilmat jo viileämmät, joten on tärkeää pukeutua sään mukaisesti ulkoliikuntaan sopivin varustein. HUOM! Seikkailupäivässä myös säävaraus eli jos on tiedossa oikein huonoa keliä seikkailupäiväksi, niin se perutaan ja siitä ilmoitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen seikkailupäivään tämän lomakkeen kautta ma 20.9.2021 mennessä.

Tervetuloa mukaan seikkailupäivään!
   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Syyskuu   »
Kategoriat