Murron T11-tytöillä syyskierros käyntiin ja voittoputki jo 10 ottelun mittaiseksi!
Julkaistu: 25.08.2019 00.00

Murron tytöt matkasivat sunnuntai aamuna varhain Somerolle avaamaan piirisarjan T11 -sarjan syyskierroksensa. Ensimmäisen aamupelin lämmittelyissä saatiin tytöt todenteolla heräille turnauksen kuuluttajana toimineen paikallisen tiskijukan suorittaessa soundcheckejä kalustolleen. Osalla paikalla olleista saattaa tinnittää vieläkin. Onneksi äänentoisto saatiin kuntoon ja pelit todenteolla käyntiin.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuivat turnauksen emännät SoVo:n tytöt. Murto otti kuskin paikan heti alusta ja tytöt loivat alati vaarallisia paikkoja vastustajan maalille. Ketsuppi pullo aukesi ja tytöt maalasivat neljään otteeseen Minean,Siirin,Eimin ja Reetan maaleilla. Vastustaja kavensi viimeisellä minuutilla rikkoen maalissa varmasti pelanneen Kiisan nollapelin. Avauspeli Murrolle siis numeroin 4-1.

Toisessa pelissä vastaan asettui Liedon Pallo joka avasi maalihanat ohittamalla pariin huipoutorjuntaan yltäneen Julian. Minea kuittasi komealla kaukolaukauksella yläriman kautta peli 1-1! Murron voittonumerot 2-1 kulmapotkusta ohjasi Roosa.

Kolmas ottelu väännettiin tasaisissa merkeissä uutta tuttavuutta Peimari Unitedia vastaan. Maalissa Wiltsu venyi muutamaan paraatipelastukseen ja Murron tyttöjen sinnikäs painostus lopussa palkittiin Minean viimeistellessä Murrolle 1-0 voiton ottelun lopussa.

Päivän viimeisessä ottelussa tytöt kohtasivat KSF:n tytöt Kemiönsaarelta. Molemmat joukkueet jaksoivat pelata väsymyksestä huolimatta maltillista syöttöpeliä sekä puolustaa maltillisesti. Ottelun ainoan maalin tälläsi päivän korkeimmalla laukauksella Wiltsu suoraan Kiisan vapauttavasta sivurajaheitosta. Voiton takuuna oli myöskin Siirin varma peli maalissa.

Päivän saldona siis upeat neljä voittoa maalierolla 8-2. Tyttöjen pelit jatkuvat ensi sunnuntaina Liedossa. Tästä on hyvä jatkaa!