Murron tyttöjen tappioton putki jatkuu!
Julkaistu: 23.05.2023 21.20

Murron tyttöjen tappioton putki jatkuu!

Murron tyttöjen joukkueella on takana ruuhkainen viikko kun seitsemään päivään pelattiin peräti kolme piirisarjan ottelua.

Viime viikon tiistaina tasattiin pisteet kotiottelussa 2-2 tasapelillä ja lauantaina tuloksena oli myöskin tasapeli Ruskon pallon vieraana tuloksella 1-1.

Tänään tiistaina Murto sai vieraakseen sarjakärki Piikkiön Palloseuran. Tiiviin puolustuspelin ja maalivahti Reetan loistopelin ansiosta Murrolle 2-0 voitto Eimin maaleilla.

Murron tytöt siirtyivät nyt sarjan kärkeen. Saldona 7 ottelun jälkeen 4voittoa ja 3tasapeliä. Kevätkierrosta on jäljellä vielä 3ottelua, joissa kohdataan vielä sarjan kärkipään joukkueita. Murron sarjajohdon lisäksi myös joukkueen maalitykki Eimi johtaa koko sarjan maalipörssiä 14 tehdyllä maalilla.

Kevään pelien aikana tytöt ovat ottaneet merkittäviä kehitysaskeleita niin yksilöinä kuin joukkueena. Kuitenkin pääasiana on edelleenkin vahva Me-henki ja se että pelaaminen on hauskaa. Tyttöjen tekemistä joukkueena on valmentajana ollut mukava seurata ja koska pelejä on ollut paljon niin viimeksi on ehditty harkat pitämään melkein kuukausi sitten 😄