Voitto 2-4!!!
Julkaistu: 23.08.2023 21.03

Voitto 2-4!!!

Syyskauden alussa on P11-joukkue ollut uuden edessä. Vaihdoimme ikäsarjassa yhden ylöspäin, jolloin meillä saa kaikki olla kentällä, eikä enää ole yli-ikärajoitteita.

Ensimmäiset 2 peliä otettiin aika tavalla takkiin. PIF Red rökitti meitä 3.8. 0-10 meidän kotikentällä. 13.8. käytiin Littoisissa pelaamassa LTU/mustaa vastaan ja aika kovaa tultiin meitä päin ja jotenkin jäädyttiin. Tulos puhuu puolestaan 9-1. Meidan maalin teki Ali.

Jostain ihmeestä nämä nuoret herrat jälleen kerran nostivat mielialan tappioista huolimatta ylös ja 17.8. SalPa Valkoista vastaan päästiin lopputulokseen 4-4. Maalit meillä teki Jami 2 ja Pressi 2.

Mutta tänään, tänään 23.8. tuli meille Voitonpäivä. Kotikentällä oltiin "vieraissa", meitä vastassa oli FC KyPS. Nyt oli murron pojat liekeissä. Ajassa 14' Elmerin syötöstä avausmaalin teki Jami. Vastapuoli tuli tasoihin ajassa 26', mutta siitä se sitten lähti. 2-2 tasoitti ensin Ali, kun kello näytti 48'. 2-3 johtoasemaan meidät johti Jamin syötöstä Aku, kellossa aikaa oli kulunut 56'. Ja lopullisen voittosinetin tekaisi Matias Ku. maalivahdin palautuksesta ajassa 68'.

Sanoinkuvaamattoman ylpeänä seison tämän joukon takana ja kiitän jokaista pelaajaa upeasta pelistä. Nyt mentiin me hengellä. Kiitos myös taas buffetin hoitajat ja leipurit Tarja ja Veera!

Hyvä me, hyvä Murto!!

-jojo, P11