Ruskon T9 turnauksesta tuliaisina 4 voittoa!
Julkaistu: 22.05.2018 00.00

Tiistaina koulupäivän jälkeen tytöt kävivät kääntymässä kotona viemässä reput pois ja pian sen jälkeen suunnattiin Ruskolle jossa oli edessä neljä peliä. Pitkä päivä ja 25 asteen lämpötila näkyi sen verran että erityisiä maalikarkeloita ei nähty yhdessäkään ottelussa. Tuttuun tapaan Murron tytöt puolustivat tiiviisti, vetoja Murron maalia kohti tuli tänään vähemmän kuin yhdessäkään aiemmassa turnauksessa ja samaan aikaan maalivahtipeli on turnauksesta toiseen tasaisen vahvaa kaikkien neljän tähän mennessä pelanneen maalivahdin osalta.

Illan ensimmäinen peli käynnistyi hieman ennen viittä ja siinä sinipaitainen Murto kohtasi punamustan Liedon joukkueen. Valmentajaguru Agge lähti ensimmäiseen peliin "salmiakki" taktiikalle eli 1-2-1. Lieto pelasi varmaankin parhaan pelinsä meitä vastaan ja ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina pelin kahdeksannelle minuutille jolloin Wiltsu teki vapauttavan 0-1 osuman meille. Pelin loppuminuuteille painopiste siirtyi Liedon päätyyn ja Viivi sekä Wiltsu kävivät tekemässä maaleillaan loppuluvut 0-3.

Toinen ottelu ja vastustajana pinkkipaitainen Turun KisaVeikot. Pelin alussa päävalmentaja palasi tuttuu 2 hyökkääjää ja 2 puolustajaa taktiikkaan jolla varmistetaan ettei kukaan joudu juoksemaan itseään väsyksiin helteisessä säässä ja tiukassa pelirytmissä. Merkillepantavaa ottelussa oli se että peli pyöri paljon keskialueella ja laidoissa jolloin vetoja ei kumpaankaan päähän nähty kovin runsaasti. Maalinteossa onnistuivat Siiri ja Martta.

Lyhyen tauon jälkeen kolmas peli ja vastassa keltapaitainen ÅboIFK. Pelissä nähtiin varman puolustuspelaamisen lisäksi useampia oivaltavia syöttöjä joilla haettiin joukkuekavereille maalipaikkoja. Vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen Eevi törmäsi vastustajan kanssa ja joutui hetkeksi sivuun huoltotoimenpiteiden ajaksi. Tästä sisuuntuneena, päästyään kentälle kävi Eevi painamassa Siirin antamasta kulmapotkusta tilanteeksi 0-1. (Alla video tilanteesta).

Pelin 17 minuutilla Siiri haki pallon omasta päästä ja paineli vastustamattomasti vastustajan päätyy ja viimeisteli loppulukemat 0-2.

Illan viimeinen ottelu, vastassa vihreä-valkoiseen raitapaitaan pukeutunut Maskun Palloseuran Vihreät. Aiemmat pelit olleet todella tasaisia vääntöjä joista saldona yksi tasapeli ja yhden maalin tappio joten tässä pelissä olisi mukava päästä tasaamaan puntit. Pelin alussa Masku painoi vahvasti päälle ja Eimi sai olla maalissa varuillaan. Kuudennella minuutilla Masku päästi tekemään pelin avausmaali ja tilanteeksi 0-1. Kolme minuuttia tämän jälkeen ja peli oli alkanut löytää tiensä myös Maskun päätyyn ja Wilhelmiina tasoitti pelin 1-1. 15 minuuttia täynnä ja Eevi vei Murron johtoon 2-1 ja odotukset ottelun voittamisesta alkoivat nousta. Masku yrittikin kovasti painaa peliä Murron päätyyn mutta puolustus hoiti tilanteet hienosti. Lopussa Maskun aktiivinen hyökkäyspeli hieman kostautui ja Murron kärkipelaajielle avautui muutama tekopaikka joista Eevi kävi viimeistelemässä kauden ensimmäisen voiton Maskusta numeroin 3-1!

Alla tarkemmat ottelutilastot :)

Ti 22.5. Ruskon tekonurmikenttä

Lieto - Murto 0-3

Maalivahti Siiri Friederiksen 6 torjuntaa

Kapteeni Siiri Friederiksen

Fairplay Nelli Jokinen

8' 0-1 Wilhelmiina Mäkelä

18' 0-2 Viivi Auramo

19' 0-3 Wilhelmiina Mäkelä

Murto - TuKV 2-0

Maalivahti Wilhelmiina Mäkelä 4 torjuntaa

Kapteeni Nelli Jokinen

Fairplay Meeri Ali-Eskola

8' 1-0:Siiri Friederiksen

17' 2-0 Martta Koskivainio

ÅIFK - Murto 0-2

Maalivahti Meeri Ali-Eskola 3 torjuntaa

Kapteeni Eine Agge

Fairplay Eevi Agge

13' Eevi Agge 0-1

17' Siiri Friederiksen 0-2

Murto - MaPS Vihreät 3-1

Maalivahti Eimi Agge 6 torjuntaa

Kapteeni Eevi Agge

Fairplay Roosa Syrjälä

6' 0-1 MaPS

9' 1-1 Wilhelmiina Mäkelä

15' 2-1 Eevi Agge

19' 3-1 Eevi Agge