Miesten kausi alkoi positiivisesti Auranmaa-turnauksessa
Julkaistu: 09.04.2018 00.00

Päivän ensimmäisessä ottelussa Auran Palokunnan Urheilijoista ei ollut hyvin pelanneelle Murrolle vastusta vaan MaMu jatkoi siitä mihin viime kaudelle jäi ja pyöritti palloa kauniilla lyhytsyöttöpelillään pitäen peliä hallinnassaan koko 2x25 minuuttia. Maalinteon aloitti LP Valta Antti Teerimäen viuhuvan kaukolauksen jälkitilanteesta. Iiro Koskinen vapautti Miikka Laukkasen vielä maalintekoon ennen ensimmäisen puoliajan loppua ja Antti Teerimäkikin osui viuhuvalla kaukolaukauksellaan tolppien väliin vielä ennen loppuvihellystä. Voittolukemat 3-0 ja maalilla vakuuttavasti pelanneelle Marko Kujanpäälle heti nollapeli.

Toinen ottelu myöskin oman ensimmäisen ottelunsa voittanutta Kyrön Palloseuraa vastaan osoittautui heti alkuhetkiltä asti tiukemmaksi väännöksi. Maaleja tehtiin koko 50 minuuttia vuorotahtiin ja loppulukemiksi historian kirjoihin kirjattiin 3-3. Murrolta maalinteossa onnistuivat Laukkanen, MaMun oikealla laidalle ryöstökalastettu uusi kymmenien eurojen hankinta Teemu Östlund sekä Janne Kujanpää.Uusi hankinta Teemu Östlund pelasi muutenkin erittäin vahvan ottelun ja oli osallisena Murron kaikissa maaleissa.

Peli näytti vähäisestä harjoitusmäärästä huolimatta hyvinkin valmiilta ja tuskinpa se tästä kauheasti mihinkään suuntaan kauden edetessä edes muuttuu. Katseet on jo siirretty huhtikuun 29. päivänä Marttilassa pelattavaan kauden avaukseen, jossa vastaan asettuu jälkimmäisessä ottelussa kohdattu Kyrön Palloseura.