Naiset, Naiset harraste 8v8

ÅIFK/2 - Murto MarttMu

Kupittaa 5 KHT B

Naiset voittivat vieraissa ÅIFKn

ÅIFK sai kunnian isännöidä Murron naisten ensimmäistä vierasottelua. Peli pelattiin myöhään maanantai-iltana tuulisella ja kylmällä Kupittaan kentällä. Kotijoukkue koostui sekin nuorista tytöistä ja pelaa nyt ensimmäistä kauttaan sarjatasolla jalkapalloa, aiemmin ovat ansioituneet enemmän salibandyn puolella. Mutta hyvin se isommankin pallon käsittely heiltä onnistui ja joukkue oli myös hyvin juoksuvoimainen.

Ensimmäisellä puoliajalla Murto sai pelata myötätuuleen ja onnistuikin luomaan hyviä maalipaikkoja vastustajan maalille. Vapauttava ensimmäinen maali syntyi erikoistilanteesta, kun peliä oli pelattu kuusi minuuttia. Katrin kulmapotkusta Anni puski pallon hallitusti verkon perille. Vastustajallakin oli hetkensä ja Murron naiset olivat välillä helisemässä nopeiden vastustajiensa kanssa. Onneksi viimeistelytehoa ei tällä kertaa löytynyt. Murron toinen maali syntyi puoliajan lopussa, pelattu 23 minuuttia. Katri toimitti heitosta pallon Annin haltuun ja lyhyen kuljetuksen jälkeen pallo oli taas maalissa.

Toisella puoliajalla vastustaja yritti vimmalla saada maalia aikaiseksi ja peliä käytiinkin pitkälti Murron kenttäpuoliskolla. Lopulta ÅIFK onnistui kavennusmaalin tekemään kun peliaikaa oli jäljellä vielä vartin verran. Vain yhdellä vaihtopelaajalla matkassa ollut ”Murtoryhmä” puolusti omaa maaliaan taidolla ja siivosi pallot ja vastustajat pois parhailta maalipaikoilta. Vastustajan painostaessa Murto sai useita vastahyökkäyksiä aikaiseksi ja viimeinen niistä ratkaisi pelin lopullisesti. Anni juoksi purkupallon perään ja jätti juoksukilvassa taakseen vastustajan maalivahdin, joka oli myös noussut hyökkäyksen tueksi. Tyhjä maali edessä, pallo sisään ja hattutemppu tilastoihin. Lopputulos 1-3.