18.15
Miehet, Länsi-Suomi Kutonen

Murto MarttMu - FC KyPS  4 - 1

Marttila KHT

Miehet avasivat kauden voitolla - Laukkasen hattutemppu sai vierasjoukkueen KyPSymään Marttilassa

Marttilan Murto aloitti kautensa kotikentällä tyylipuhtaalla 4-1 voitolla Kyrön Palloseurasta. Voittoa oli kentän laidalla todistamassa ihailtavan monta silmaparia.

Ensimmäinen puoliaika oli selkeästi Marttilan ja MaMu rokottikin vastahyökkäyksistä taukotilanteeksi 3-0. Maalinteon aloitti vasemmalla laidalla viilettänyt Taneli Vuori ja Miikka Laukkanen lisäsi vielä ensimmäisellä puoliajalla kahdella osumallaan taukotilanteeksi 3-0. Paikkoja sinipaitaisella kotijoukkueella oli lisämaaleihinkin, mutta Kyrön Paloseuran maalivahti pelasti loput tilanteet mainiosti.

Toisella puoliajalla Laukkanen niittasi hattutempun täyteen Jani Lehtisen oivaltavasta ulkosyrjäsyötöstä ja lopulta vierailija KyPS:kin sai hieman lohtua 4-1 kavennusosumastaan.

Mainiosti ja kovaotteisesti pelannut topparipari Karjalainen - Patama piti vierailijan hyökkäyksen poissa maalintekopaikoilta apunaan keskikentän pohjalla isolla työmäärällä uurastanut J. Kujanpää & Teerimäki - kaksikko.

Ottelut jatkuvat Murron osalta taas ensi sunnuntaina 6.5, kun Paattisten Pamaus saapuu Marttilaan testaamaan kotijoukkueen kevätkunnon. Ottelu alkaa jälleen 18.15

MaMu - KyPS maalikooste löytyy alla olevan linkin takaa

Tilastot

4 - 1

FC KyPS
(3-0)
14'MaaliVuori Taneli
17'MaaliLaukkanen Miikka
37'MaaliLaukkanen Miikka
71'MaaliLaukkanen Miikka
74'MaaliRaunio Teemu