Miehet, Vitonen

Murto MarttMu - ÅCF 2

Marttila KHT

Laukkasen hattutemppu siivitti Miehet voittoon äitienpäivänä ÅCF2:sta

Äitienpäivän kamppailusta muodostui sinipaitaisen kotijoukkueen ihastuttava voitto, sillä MaMu marssi kauden toiseen voittoonsa tyylikkäästi lukemin 3-1.

MaMu karkasi ottelussa 22. minuutilla johtoon kun Miikka Laukkanen kamppaili pallon päätyrajalla itselleen ja murtautui maalintekoon pienestä kulmasta. Laukkanen lisäsi MaMun taukojohdon 2-0 boksin sisältä AP Vallan mainiosta esityöstä.

Toinen puoliaika noudatti marttilalaisten osalta tuttua kaavaa. "Ihan ookoo"- tason puolustamista ja yksi nukahdus josta vastustaja pääsi kaventamaan, mutta lopulta Laukkanen kruunasi hattutemppunsa ottelun 88. minuutilla ja ratkaisi ottelun lopullisesti.

Maalilla Marko Kujanpää esitti vakuuttavia otteita ja pelasi upean ottelun kokemuksen tuomalla varmuudella ja eleganssilla.

Ottelua oli saapunut seuraamaan ihastuttava määrä ihmisiä. Edustus kiittää! ????