Murto MarttMu - KaaPS

Marttila KHT

Miesten sateinen kotiottelu KaaPS:n kanssa päättyi tasapeliin

Tasapeli joka tuntuu tappiolta.

MaMulla oli kaikki mahdollisuudet ottaa eilisestä ottelustaan täysi pistepotti, mutta Kaarinan Palloseura tuli toisella puoliajalla harmittavasti tasoihin ja pakotti kotijoukkueen jakamaan tarjottimella olleet pisteet.

MaMu-debytantti Aleksi Hidén avasi MaMun maalitilin kauniilla yksilösuorituksella ja kovassa vireessä läpi alkukauden olleet Teemu Östlund ja Miikka Laukkanen osuivat lisäksi kumpikin kertaalleen. Toiselle puoliajalle lähdettiin hyvän ensimmäisen puoliajan jälkeen lukemista 3-1, mutta toisella puoliajalla ote herpaantui. Jani Lehtinen iski vielä 4-2 johtomaalin, mutta pian tämän jälkeen Kaarinalaiset kipusivat kahdella nopealla maalillaan rinnalle.

MaMun pelillinen prosessi pahasti kesken ja peliesitykset ovat paikka paikoin hyvin lupaavia. MaMun kausi jatkuu ensi perjantaina Sauvossa lohkon viimeisenä majailevaa AC Sauvoa vastaan.

Iso käsi paikalle saapuneelle yleisölle.Edes vesisade ei häirinnyt näitä sankareita.????