19.00
Miehet, Vitonen

KY-Sport - Murto MarttMu

Yläkenttä KHT

Vahva alku ei kantanut koko peliä Turussa - Miehille ensimmäinen tappio Vitosessa

KY-Sport 4 - MaMu 2

Tappion karvas kalkki on aina yhtä vaikeaa niellä ja sitä se oli myös tällä kertaa. KY-Sport oli sunnuntai-iltana lopulta parempi lukemin 4-2.

MaMu sai otteluun lentävän lähdön, kun Teemu Östlund ohjasi pallon maalin edustalta verkkoon. Hyvän alun jälkeen MaMu menetti kuitenkin otteen pelistä ja KY-Sport pääsi hallitsemaan palloa vahvasti juoksuttaen sinipaitaista vierasjoukkuetta välillä pitkiäkin pätkiä. KY-Sport onnistui lopulta ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa kolmesti.

MaMun pelaajista sekä Laukkanen, että Östlund pääsivät yrittämään ensimmäisellä puoliajalla maalintekoa rangaistuspilkulta, mutta KY-Sportin maalivahti vei kummallakin kerralla pitemmän korren MaMu-hyökkääjistä latistaen vierailijan itseluottamuksen pohjalukemiin.

Toisella puoliajalla MaMu paransi kuitenkin otteitaan ja saikin luotua maalintekopaikkoja, mutta maalit toiselta puoliajalta menivät lopulta tasan, joten kotijoukkue vei tällä kertaa täyden pistepotin.

MaMun kausi jatkuu sunnuntaina Marttilassa kello 18.00, kun vastaan astelee Kaarinan Palloseura. Sale Marttila tarjoaa veloituksetta makkaraa, mehua sekä kahvia! Tervetuloa katsomaan viihdyttävää alasarjapalloilua!