Pojat 03, P15 8v8 2018

KaaPS - Murto MarttMu

Piikkiö liikuntahallin KHT

P03 3-2 tappio Kaarinan Palloseuraa vastaan

Sunnuntain "myöhäisottelussa" Murron P03 kävivät testaamassa Kaarinan Palloseuran syyskunnon laihoin tuloksin ja kotiin tuomisina oli vain värikäs kokemus erilaisesta tuomaroinnista ja 3-2 tappio. Vastustaja aloitti väkevästi ja sillä oli alkuun monta malintekopaikkaa mutta viimeistely oli umpisurkeaa ja lisäksi Murron maalivahti Leevi Lehtovaara pelasi tilanteet kylmästi. Ottelun maalinteon aloitti Nico Hyppönen illan komeimmalla kaukolaukauksella 35 metristä. Seuraavat 2 maalia viimeisteli kotijoukkue tyylikkäillä sijoituksilla. Erän lopussa Murron kärkimies Mikael Nummela karkasi pakkien välistä läpiajoon ja peli 2-2 tauolle mentäessä.

Toisella puoliajalla molemmilla joukkueilla oli momentuminsa mutta Kaarina käytti omansa erän puolivälissä paremmin hyväkseen. Paikkoja oli Murrollakin mutta askelmerkki ei vaan sopinut. Ottelu oli sitä kuuluisaa tasaista vääntöä täydet 60min.

Torstaina 13.9.2018 joukkue matkaa kauden viimeiseen vieraspeliin Kemiöön.