T13 avausturnaus pelattiin helteisissä olosuhteissa
Julkaistu: 12.05.2018 00.00

Murron 05-07-syntyneet tytöt avasivat tänään kautensa piirin T13 harrastesarjassa helteisissä olosuhteissa Turun Terveystalo areenalla. Äärimmäisen raskaista olosuhteista huolimatta kaikki tytöt jaksoivat taistella hienosti kaikki kolme ottelua! Joukkueen saamat uudet hienot juomapullot tulivatkin heti tarpeeseen (kiitos Sari Kaskela!).

Ensimmäisessä ottelussa vastassa ollutta turnauksen emäntäjoukkuetta TNL diamondsia vastaan menimme hienosti johtoon avauspuolikkaalla Sinin kahdella maalilla. Toisella puoliajalla Diamonsit kirivät kuitenkin tasoihin 2-2 ja lopputuloksena oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu tasapeli.

Toisessa ottelussa vastassa oli Oripään Urheilijat ja ensimmäisen puoliajan puolustustaistelun jälkeen saatiin toisella jaksolla myös hyökkäyspeli toimimimaan. Valitettavasti lopputuloksena oli kuitenkin äärimmäisen niukka 0-1 tappio.

Viimeisessä ottelussa APU:a vastaan alkoivat energiat olla totaalisen lopussa. Tämä heijastelikin varsinkin pelin alussa ja APU pääsi nopeasti 3-0 johtoon. Toisella jaksolla tytöt saivat vielä hienosti kirivaihteen päälle, mutta Sinin 1-3 kavennus jäi valitettavasti ottelun viimeiseksi maaliksi.

Lopputuloksena kuitenkin kaikilta tytöiltä upeaa taistelua ja näillä otteilla on ensi viikonloppuna takuuvarmasti mahdollisuus palata takaisin voittokantaan Auran turnauksessa!

TNL Diamonds - Murto 2-2 (0-2)Maalit Sini Kaskela 2 / mv Wilhelmiina Mäkelä / kapteeni Meri Kaskela / ottelun vihreä kortti Sini Kaskela

OU - Murto 1-0 (0-0)

Mv Wilhelmiina Mäkelä / kapteeni Sini Kaskela / ottelun vihreä kortti Wilhelmiina Mäkelä

Murto - APU 1-3 (0-2)

Maali Sini Kaskela /mv Emmi Palmroos & Wilhelmiina Mäkelä / kapteeni Safira Lehtimäki / ottelun vihreä kortti APU:n pelaaja